Ne pare rau, dar nu functioneaza fara Java Script
Losonczy

┬ę 2005<year> Losonczy.com [v 1.4.0]

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR S─é CITE╚śTI ╚śI S─é ACCEP╚ÜI ACESTI TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII ├ÄN TOTALITATE. VIZITAREA ├ÄN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE C─é E╚śTI DE ACORD CU ACE╚śTI TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII.

Losonczy.com nu ├«╚Öi asum─â nici o responsabilitate pentru informa╚Ťiile ├«ncarcate de diferi╚Ťii furnizori.

Informa╚Ťiile ├«ncarcate pe Losonczy.com nu sunt ├«n mod obligatoriu complete, exhaustive, precise ╚Öi la zi.

Ocazional, ele se referă la site-uri externe asupra cărora Losonczy.com nu are nici un control și pentru care nu își poate asuma nici o responsabilitate.

Ele nu constituie o opinie profesional─â sau legal─â.

Chiar dac─â nu poate s─â garanteze inexistenta erorilor pe site, Losonczy.com ├«ncearc─â, acolo unde este cazul, s─â le corecteze pe acelea care ├«i sunt aduse ├«n aten╚Ťie.

Materialele prezentate pe acest sit (imagini, text, sunet sau video) au fost incarcate folosind o larg─â varietate de surse, ca pagini web personale,, pagini de turism, carti, reviste, casete, CD-uri, DVD-uri sau alte surse asem─ân─âtoare.

Pentru majoritatea materialelor folosite s-a ├«ncercat ob╚Ťinerea acordului proprietarilor inainte de a fi incluse.

Pentru cele care n-am obtinut aceste accorduri ne cerem scuze.

Daca sunteti proprietarul unor astfel de materiale ╚Öi doriti ca ele s─â nu apar─â pe acest sit v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ╚Öi le vom elimina imediat. Pentru ca acest proces de eliminare s─â se deruleze rapid v─â rug─âm s─â oferi╚Ťi detaliile necesare referitoare la materialele ├«n cauz─â.

├Än cazul ├«n care nu sunte╚Ťi de acord cu acesti termeni ╚Öi condi╚Ťii, v╚Ť rug╚Ťm s╚Ť nu folosi╚Ťi acest sit.