Ne pare rau, dar nu functioneaza fara Java Script
Losonczy

© 2005-2023 Losonczy.ro [v 1.3.2]

Termeni și Condiții

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII.

Losonczy.com nu își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile încarcate de diferiții furnizori.

Informațiile încarcate pe Losonczy.ro nu sunt în mod obligatoriu complete, exhaustive, precise și la zi.

Ocazional, ele se referă la site-uri externe asupra cărora Losonczy.ro nu are nici un control și pentru care nu își poate asuma nici o responsabilitate.

Ele nu constituie o opinie profesională sau legală.

Chiar dacă nu poate să garanteze inexistenta erorilor pe site, Losonczy.com încearcă, acolo unde este cazul, să le corecteze pe acelea care îi sunt aduse în atenție.

Materialele prezentate pe acest sit (imagini, text, sunet sau video) au fost incarcate folosind o largă varietate de surse, ca pagini web personale,, pagini de turism, carti, reviste, casete, CD-uri, DVD-uri sau alte surse asemănătoare.

Pentru majoritatea materialelor folosite s-a încercat obținerea acordului proprietarilor inainte de a fi incluse.

Pentru cele care n-am obtinut aceste accorduri ne cerem scuze.

Daca sunteti proprietarul unor astfel de materiale și doriti ca ele să nu apară pe acest sit vă rugăm să ne contactați și le vom elimina imediat. Pentru ca acest proces de eliminare să se deruleze rapid vă rugăm să oferiți detaliile necesare referitoare la materialele în cauză.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acesti termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți acest sit.